DARE

custom suits

maatpakken kopen
Vanaf € 499,-

7 redenen waarom jij een maatpak nodig hebt!

1. Heb je jouw ideale gewicht bereikt en wil je dat trots laten zien? Dan zorgen wij voor het perfecte pak wat bij jouw figuur past. Jouw sterke punten accentueren en de mindere punten camoufleren.

2. Sta je op het punt promotie te maken en wil je met nog meer zelfvertrouwen op je werk aankomen? Een maatpak geeft jou dat kleine beetje meer zelfvertrouwen wat je net nodig had!

3. Je gaat binnenkort trouwen en wil graag samen met jouw aanstaande stralen op jullie dag! Daar gaat een prachtige maatpak zeker bij helpen! ‘Kleren maken de man’, een oude gezegde maar zeker helemaal waar!

4. Elke vrouw heeft een ‘little black dress’ nodig in haar kast. Wij zijn van mening dat elke man een maatpak nodig heeft in zijn kast! Je hoeft het maatpak niet altijd in combi te
dragen, maar je kan er ook voor kiezen om het colbert op een jeans te dragen, of de
pantalon met een mooi overhemd. Altijd netjes gestyled.

5. Wanneer je naar een winkel gaat om een confectiepak te kopen moet er altijd nog wel wat aan vermaakt worden, het jasje is net te lang, de broekspijpen te lang of de mouwen te kort. Met een maatpak heb je dat niet. Dus heb je nooit meer last van die irritatie dat er van alles aan vermaakt moet worden.

6. Uniek! Dat is wat je bent met een maatpak. Er is een hele kleine kans dat iemand anders precies dezelfde stof met voering, knoopjes en garen uit kiest. Zo heb je altijd een uniek pak wat voor jou gemaakt is en niemand anders heeft.

7. Een goed confectiepak betaal je snel rond de 500 tot 1000 euro. Maar wist je onze
maatpakken al vanaf 499 euro zijn? Ronde de 799 euro heb je de meeste keus, je kan een pak natuurlijk zo duur maken als je zelf wil. Dus de prijs is geen excuus meer ;).