Unieke ideëen voor trouwen in de zomer

Maak van jouw zomerse bruiloft een uniek feest

De zomer is een ongedwonge tijd waarin liefde écht in de lucht is.

Hierdoor is het het perfecte seizoen om het ja-woord te geven. In dit blog geven we je unieke ideëen om van jouw zomerbruiloft een onvergetelijke dag voor iedereen te maken en het meeste uit dit zonnige seizoen te halen! 

Laat jouw zomerse trouwpak maken

Geruit Trouwpak met Rode Stropdas en Rode Bretels

1. Een strandbruiloft

Als jij en je aanstaande echtgenoot van het strand houden, waarom dan geen strandbruiloft? Je kunt je geloften uitwisselen in het zand met de golven op de achtergrond. Bovendien is een strandbruiloft een geweldige manier om het ongedwongen en ontspannen te houden. Zorg er wel voor dat je een locatie kiest met goede weersomstandigheden, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over regen of zonneschijn op je grote dag.

2. vier het in de openlucht met een barbecue

Een ander leuk en ongedwongen idee voor een zomerbruiloft is een barbecue. Je kunt dit zelfs in je eigen tuin doen en het is een geweldige optie als je de dingen low-key en intiem wilt houden. 

3. Organiseer een huwelijksfeest bij het zwembad

Als je de beschikking hebt over een zwembad, waarom dan geen poolparty bruiloft? Dit is een geweldige manier om de hitte te verslaan en wat Fun in the Sun te hebben. Je kunt wat zwembadspeelgoed klaarzetten waar de gasten mee kunnen spelen, zoals drijvers of binnenbanden, en verfrissende drankjes serveren zoals limonade of ijsthee. Zorg er wel voor dat iedereen (nog) weet hoe ze moet zwemmen voordat ze in het zwembad stappen!

4. outdoor movie night

Voor iets unieks en anders, waarom niet een outdoor movie night wedding? Je kunt een projector en scherm in je achtertuin zetten en de gasten een klassieke romantische film laten zien. Of je kunt zelfs je eigen trouwvideo laten zien! Je kunt popcorn en andere bioscoopsnacks serveren voor de gasten. 

5. Houd een picknickhuwelijk

Een picknickbruiloft is een andere geweldige optie voor een intieme en ontspannen zomerbruiloft. Je kunt dekens uitspreiden op het gras en de gasten daarop laten zitten terwijl ze genieten van een picknicklunch of -diner. Je kunt ook wat spelletjes voor de gasten klaarzetten, zoals frisbee of badminton. 

6. Organiseer een bruiloft met zomercarnaval als thema

Breng je gasten in exotische sferen met een thema bruiloft  Dit is perfect als je wilt dat je bruiloft vol plezier en opwinding is. Je kunt carnavalsspelletjes opzetten, zoals ringwerpen of eendenvijver, en suikerspinnen of sneeuwkegels serveren voor de gasten. Zorg er wel voor dat je genoeg prijzen hebt voor iedereen!

7. Verkoel je gasten met ijs op je bruiloft

Wie houdt er niet van ijs? Een ice cream zomerbruiloft is perfect voor wie iets zoets en lekkers wil. Je kunt een ijscobar opzetten met allerlei soorten toppings, of zelfs een ijskar langs laten komen! 

Hi! Kan ik je ergens mee helpen?