Trouwpak op maat laten maken

Maak je trouwdag extra bijzonder met een trouwpak op maat

Een trouwpak op maat laten maken is een ervaring als geen ander. Van begin tot eind moet er goed worden nagedacht over de stijl die het beste past jou, je partner en de planning van jullie bruiloft. Of je nu kiest voor een klassieke smoking of stoer peaky blinders pak, wees ervan verzekerd dat je trouwpak je past als een handschoen. En als je er nog een schepje bovenop wilt doen, waarom voeg je dan geen aangepaste afwerking toe aan het trouwpak, zoals voering gepersonaliseerde stiksels of contrasterende biezen?

Laat jouw trouwpak maken

Geruit Trouwpak met Rode Stropdas en Rode Bretels

De voordelen van een trouwpak op maat laten maken

1. Past perfect bij je lichaam

Als je een pak op maat laat maken, kun je er zeker van zijn dat het je lichaam perfect past. Dat komt omdat een kleermaker je maten opneemt en een patroon maakt dat speciaal voor jouw lichaamstype is ontworpen. Confectiepakken daarentegen worden in massa geproduceerd en zijn niet altijd zo gesneden dat ze alle lichaamstypes flatteren.

2. Kan worden gemaakt van materialen van hogere kwaliteit

Als je een pak op maat laat maken, kun je ervoor kiezen om het te laten maken van materialen van hogere kwaliteit dan wat doorgaans voor confectiepakken wordt gebruikt. Dat komt omdat je niet beperkt bent door wat de winkel in voorraad heeft en in plaats daarvan stoffen kunt kiezen die van betere kwaliteit zijn.

3. Je kunt je eigen ontwerp kiezen

Als je een pak op maat laat maken, kun je je eigen ontwerp kiezen. Dat betekent dat je de revers, knopen, zakken en andere details kunt kiezen die je in het pak wilt hebben. Bij een confectiepak ben je beperkt tot de ontwerpen die de winkel toevallig heeft.

4. Geeft je meer vrijheid met kleur en patroon

Een ander voordeel van een maatpak is dat je meer vrijheid hebt bij het kiezen van de kleur en het patroon van de stof. Bij een confectiepak ben je meestal beperkt tot effen kleuren als zwart, marineblauw of grijs. Maar als je een pak op maat laat maken, kun je voor de stof elke gewenste kleur of patroon kiezen.

Laat jouw trouwpak maken

5. Kan precies op maat gemaakt worden

Als je een pak op maat laat maken, kun je precies aangeven hoe je wilt dat het eruit ziet. Dit betekent dat als je een specifieke stijl in gedachten hebt, of als je wilt dat het pak van een bepaald type stof wordt gemaakt, dan hoef je dat alleen maar aan de kleermaker te laten weten en hij zal het realiseren.

6. Kan voor meerdere gelegenheden gedragen worden

Een ander voordeel van een pak op maat laten maken is dat het voor meerdere gelegenheden gedragen kan worden. Of je het nu nodig hebt voor een bruiloft, sollicitatiegesprek of eerste afspraakje, een goed gemaakt pak komt altijd van pas. En omdat het speciaal voor jouw lichaamstype is gemaakt, zal het je altijd goed staan, ongeacht de gelegenheid.

Hi! Kan ik je ergens mee helpen?