Trouwpak op maat

trouwpak man
casual

Vraag meer info aan!

Een casual trouwpak kopen

Elke man wil er op zijn best uitzien op een bruiloft, maar niet iedereen wil over de top gaan met zijn formele kleding.

Voor wie iets meer ontspannen en comfortabeler zoekt, is er de optie van het casual trouwpak.

Een casual trouwpak is perfect voor elke bruidegom die er stijlvol maar niet te gekleed uit wil zien, en het is te vinden in verschillende stijlen, kleuren en materialen.

Bij het uitzoeken van een casual trouwpak is het belangrijk om zowel de kleur als de stof in overweging te nemen.

Over het algemeen zijn lichtgekleurde stoffen zoals linnen of katoen het beste voor een meer ontspannen uitstraling.

Met gedempte tinten zoals marineblauw, grijs of kaki voorkom je dat je er te formeel uitziet, terwijl je toch een krachtige en verfijnde uitstraling behoudt.

Lees meer over onze werkwijze

Neem contact op voor een afspraak

Casual Trouwpak

Casual trouwkleding man

Een Linnen trouwpak is het helemaal in 2022

De pasvorm is ook belangrijk bij het uitzoeken van een casual trouwpak. Streef naar iets dat comfortabel zit zonder te ruim of te los te zitten; op maat maken kan altijd nog. De pasvorm moet slank genoeg zijn om je lichaamsvorm aan te vullen, maar niet zo strak dat je je beperkt voelt in je bewegingen.

Accessoires kunnen ook een belangrijke rol spelen bij het completeren van je look als het gaat om een casual trouwpak.

Een lichtgewicht linnen jasje geeft extra klasse zonder al te formeel te zijn; dit werkt vooral goed als je van plan bent er een stropdas en pochet onder te dragen.

Leren loafers zijn een andere geweldige manier om het ensemble af te maken – ze brengen alle details in de stof van je pak naar voren en houden het toch ontspannen en eenvoudig.

 

Ja, ik wil ook zo’n trouwpak

Grijs trouwpak

een exclusief casual trouwpak voor heren

Dare Custom Suits is gespecialiseerd in het maken van trouwpakken op maat en een casual trouwpak zien we steeds vaker! We helpen je bij het vinden van je eigen stijl, want casual betekent natuurlijk niet dat het ineens 13 in een dozijn is!
Een prettige bijkomstigheid van een casual trouwpak is dat je deze ook op andere gelegenheden kunt dragen. Win- win dus!

Ik wil een casual trouwpak kopen

Grijs trouwpak
Grijs trouwpak
{

Een hele bijzondere ervaring gehad bij Dare Custom suits. Toen ik Jarenko voor het eerst aan de telefoon had , had ik meteen een click met hem en het voelde al snel vertrouwd. Jarenko is iemand die voor mij een extra kilometer gelopen heeft en echt zijn best heeft gedaan om het mij zo comfortabel mogelijk te maken. Voor mij was het spannend om voor een trouwpak te gaan omdat ik echt zeker wou zijn dat alles klopte. Bij Dare custom is dat zeker gelukt. Jarenko en zijn vrouw Suzanne hebben er echt alles aan gedaan om het perfecte resultaat te behalen. Ik moest een uur heen en een uur terug rijden maar het was het allemaal waard. Big thanks to team Dare custom , jullie zijn een geweldig goed team samen!

5
Jim
{

Dames! Droom jij over een mooi en perfect zittend pak voor jouw aanstaande man, net zoals je droomt over je eigen jurk? Stuur hem dan naar DARE Customs suits. Want dan verschijnt jou aanstaande in een prachtig pak dat volledig naar wens is. Er wordt gelet op de aller kleinste details! Ook de service na de aankoop en levering is goed.

5
Ceesjan & Karin Bakker
{

Na het elders bestellen van mijn pak in 2021, het uitstellen van onze bruiloft en de spanning of mijn pak überhaupt geleverd zou worden, kon ik deze vandaag afhalen bij DARE. Zo onwijs blij met mijn pak! Vanaf het moment dat Jarenko het stokje overnam en de aflevering van mijn pak op zich nam heeft hij zich hier 100% voor ingezet. 24/7 bereikbaar voor mijn vragen. Vanaf het begin af aan super klantvriendelijk. Vandaag bij het afhalen keurig geholpen met het aantrekken en checken van mijn pak. Gewoon top service! Ik kan niet wachten om deze op 20 mei te kunnen dragen en mijn aanstaande hiermee te gaan verbluffen!

5
Nick Van Asselt
Grijs trouwpak

Neem contact op met Dare custom suits

Hi! Kan ik je ergens mee helpen?