Trouwpak op maat

rood
Trouwpak

Neem contact op

Een rood trouwpak voor mannen met lef

Binnenkort is het dan zover; jouw grote dag. Maar wat trek je aan? Een ding weet je zeker; jij bent niet op zoek naar een standaard trouwpak.

Jij denkt eraan om voor een rood trouwpak te kiezen! Rood staat voor passie, vuur en lef. Perfect voor de moderne en modebewuste man die niet bang is om zichzelf te laten zien. Waarom zou je ook niet?

Bij Dare Custom Suits maken wij trouwpakken voor mannen geheel op maat. Wij helpen jou graag bij het ontwerpen van jouw unieke en stoere rode trouwpak. Geheel naar jouw wens en smaak.  

Lees meer over onze werkwijze

Neem contact op voor een afspraak

rood trouwpak

Maak indruk met een rood trouwpak

Rood is prachtig, rood is gedurfd. In een rood trouwpak op maat zul jij zeker opvallen. De mogelijkheden zijn eindeloos met rood. Zo zijn er vele verschillende tinten rood en natuurlijk zijn er ook diverse stoffen beschikbaar. Ga je voor rood met een patroon of glanzend bordeaux rood? Of toch wijnrood?

Bij Dare Custom Suits helpen we je bij het maken van de juiste keuzes. Onze gespecialiseerde stylisten helpen jou aan de juiste stof en overige stijlkeuzes.

Laat jouw unieke smaak en stijl te laten zien op de grote dag met een uniek rood trouwpak. Succes gegarandeerd!

Ja, ik wil ook zo’n trouwpak

Zo helpen wij jouw aan het perfecte trouwpak

lees meer over onze werkwijze

1. Pasafspraak

De hele dag staat in het teken van jou en jouw gezelschap onder het genot van een hapje en drankje.

2. materialen uitzoeken

Stoffen, knopen, stiksels, kleuren en details. Samen komen we tot het pak dat precies past bij wat jij wilt.

3. perfecte pasvorm

We gaan de pasvorm bepalen. Zo zijn we er zeker van dat jouw trouwpak comfortabel zit.

4. na 7 weken is het klaar

Jouw pak wordt gemaakt in ons atelier in Portugal. We plannen we een afspraak voor de finisghing touch.

Een rood trouwpak helemaal afmaken

Trouwpakken voor mannen met lef. Daar zijn we goed in bij Dare. Om je te laten stralen in jouw unieke rode trouwpak is het natuurlijk van groot belang dat alles verder klopt.
Een rood trouwpak vergt wat meer oog voor styling en kleuren dan een meer gangbaar zwart trouwpak natuurlijk.

Het is belangrijk dat we jouw rode trouwpak combineren met de juiste kleuren voor je stropdas, schoenen, riem en overige accessoires. Je wilt natuurlijk niet dat de kleuren niet mooi bij elkaar passen.

Bedenk je ook goed wat het thema van jouw bruiloft wordt. Laat de bloemist en eventueel de weddingplanner weten wat je van plan bent, zodat de andere gekozen kleuren van de dag niet zullen vloeken met jouw mooie rode trouwpak.

Iets meer stof tot nadenken dus, maar in onze ogen absoluut geen reden om niet een uniek rood trouwpak te rocken op jouw grote dag!

{

Een hele bijzondere ervaring gehad bij Dare Custom suits. Toen ik Jarenko voor het eerst aan de telefoon had , had ik meteen een click met hem en het voelde al snel vertrouwd. Jarenko is iemand die voor mij een extra kilometer gelopen heeft en echt zijn best heeft gedaan om het mij zo comfortabel mogelijk te maken. Voor mij was het spannend om voor een trouwpak te gaan omdat ik echt zeker wou zijn dat alles klopte. Bij Dare custom is dat zeker gelukt. Jarenko en zijn vrouw Suzanne hebben er echt alles aan gedaan om het perfecte resultaat te behalen. Ik moest een uur heen en een uur terug rijden maar het was het allemaal waard. Big thanks to team Dare custom , jullie zijn een geweldig goed team samen!

5
Jim
{

Dames! Droom jij over een mooi en perfect zittend pak voor jouw aanstaande man, net zoals je droomt over je eigen jurk? Stuur hem dan naar DARE Customs suits. Want dan verschijnt jou aanstaande in een prachtig pak dat volledig naar wens is. Er wordt gelet op de aller kleinste details! Ook de service na de aankoop en levering is goed.

5
Ceesjan & Karin Bakker
{

Na het elders bestellen van mijn pak in 2021, het uitstellen van onze bruiloft en de spanning of mijn pak überhaupt geleverd zou worden, kon ik deze vandaag afhalen bij DARE. Zo onwijs blij met mijn pak! Vanaf het moment dat Jarenko het stokje overnam en de aflevering van mijn pak op zich nam heeft hij zich hier 100% voor ingezet. 24/7 bereikbaar voor mijn vragen. Vanaf het begin af aan super klantvriendelijk. Vandaag bij het afhalen keurig geholpen met het aantrekken en checken van mijn pak. Gewoon top service! Ik kan niet wachten om deze op 20 mei te kunnen dragen en mijn aanstaande hiermee te gaan verbluffen!

5
Nick Van Asselt

Jouw rode trouwpak laten maken

Tijdens de eerste afspraak bij Dare Custom Suits krijg je nadat alle wensen en details zijn besproken een paspak aan. Wij spelden de juiste maten en pasvorm voor je af, precies zoals jij het wilt.

Jouw unieke rode trouwpak gaat vervolgens gemaakt worden in ons atelier.

Binnen 7 weken nodigen wij je weer uit voor een pasafspraak. We bekijken uitvoerig of alles naar wens is en of er nog zaken aangepast moeten worden.

Pas als alles klopt is het tijd om jouw unieke rode trouwpak te dragen op de grote dag!

Een ding is zeker, met een rood trouwpak op maat van Dare Custom Suits zal je zeker opvallen!

Mocht je vragen hebben aan ons, neem dan vooral contact met ons op. Hulp gewenst op de grote dag zelf? Wij staan voor je klaar!

Ik wil een rood trouwpak!

Hi! Kan ik je ergens mee helpen?