Trouwpak op maat

blauw Trouwpak

Bekijk de werkwijze

Een blauw trouwpak voor jouw bruiloft

Als moderne en modebewuste man zoek jij natuurlijk geen ‘gewoon’ trouwpak. Jij wil een stijlvol en uniek op maat gemaakt pak voor jouw grote dag.

Jij denkt eraan om een mooi blauw trouwpak te laten maken. Een uitstekende keuze! Blauw straalt namelijk vertrouwen en status uit. Perfect voor een bruiloft. Blauw is niet voor niets de meest gekozen kleur als het gaat om trouwpakken voor mannen.

Dare Custom Suits is gespecialiseerd in het maken van trouwpakken voor mannen, geheel op maat. Wij helpen jou graag bij het maken van jouw unieke blauwe trouwpak. Helemaal zoals jij het wilt.

Lees meer over onze werkwijze

Neem contact op voor een afspraak

blauw trouwpak

Een blauw trouwpak is alles behalve standaard

Blauw is een veilige kleur die de meeste mensen goed zal staan. Maar een blauw trouwpak is alles behalve standaard! Er zijn ontzettend veel verschillende tinten blauw. Daarnaast hebben wij natuurlijk enorm veel verschillende luxe stoffen in onze collectie, met of zonder patroon.

Durf jij het aan om jouw unieke smaak en stijl te laten zien op de grote dag? Bij Dare weten we hoe het hoort. Ga je voor donker kobaltblauw, grijsblauw of toch lichtblauw? Kies je voor een eigentijdse glanzende stof of een gewoven dikkere stof?

Dare Custom Suits laat je graag alle mogelijkheden zien en helpt je met het juiste kleur- en stijladvies.

Ja, ik wil ook zo’n trouwpak

Zo helpen wij jouw aan het perfecte trouwpak

lees meer over onze werkwijze

1. Pasafspraak

De hele dag staat in het teken van jou en jouw gezelschap onder het genot van een hapje en drankje.

2. materialen uitzoeken

Stoffen, knopen, stiksels, kleuren en details. Samen komen we tot het pak dat precies past bij wat jij wilt.

3. perfecte pasvorm

We gaan de pasvorm bepalen. Zo zijn we er zeker van dat jouw trouwpak comfortabel zit.

4. na 7 weken is het klaar

Jouw pak wordt gemaakt in ons atelier in Portugal. We plannen we een afspraak voor de finisghing touch.

Ook zo’n blauw trouwpak laten maken?

Jouw unieke blauwe trouwpak stylen

Een blauw trouwpak laat zich mooi combineren met andere kleuren en accessoires. Wit, roze en cognackleuren zijn bijvoorbeeld altijd een goede keuze. Wil je meer opvallen? Kies dan bijvoorbeeld voor een uniek op maat gemaakt gilet in een andere kleur en stof.

Wij begrijpen dat de keuzes eindeloos zijn en nemen daarom dan ook alle tijd om jouw wensen te bespreken en je de verschillende opties te laten zien. Onze tailors stoppen pas als jij helemaal tevreden bent.
Je krijgt een paspak van ons aan waarop wij de perfecte maten en pasvorm kunnen afspelden. Alles is maatwerk. Als jij liever de mouwen iets smaller ziet of de broekspijpen taps wilt laten toelopen dan kan dat!

{

Een hele bijzondere ervaring gehad bij Dare Custom suits. Toen ik Jarenko voor het eerst aan de telefoon had , had ik meteen een click met hem en het voelde al snel vertrouwd. Jarenko is iemand die voor mij een extra kilometer gelopen heeft en echt zijn best heeft gedaan om het mij zo comfortabel mogelijk te maken. Voor mij was het spannend om voor een trouwpak te gaan omdat ik echt zeker wou zijn dat alles klopte. Bij Dare custom is dat zeker gelukt. Jarenko en zijn vrouw Suzanne hebben er echt alles aan gedaan om het perfecte resultaat te behalen. Ik moest een uur heen en een uur terug rijden maar het was het allemaal waard. Big thanks to team Dare custom , jullie zijn een geweldig goed team samen!

5
Jim
{

Dames! Droom jij over een mooi en perfect zittend pak voor jouw aanstaande man, net zoals je droomt over je eigen jurk? Stuur hem dan naar DARE Customs suits. Want dan verschijnt jou aanstaande in een prachtig pak dat volledig naar wens is. Er wordt gelet op de aller kleinste details! Ook de service na de aankoop en levering is goed.

5
Ceesjan & Karin Bakker
{

Na het elders bestellen van mijn pak in 2021, het uitstellen van onze bruiloft en de spanning of mijn pak überhaupt geleverd zou worden, kon ik deze vandaag afhalen bij DARE. Zo onwijs blij met mijn pak! Vanaf het moment dat Jarenko het stokje overnam en de aflevering van mijn pak op zich nam heeft hij zich hier 100% voor ingezet. 24/7 bereikbaar voor mijn vragen. Vanaf het begin af aan super klantvriendelijk. Vandaag bij het afhalen keurig geholpen met het aantrekken en checken van mijn pak. Gewoon top service! Ik kan niet wachten om deze op 20 mei te kunnen dragen en mijn aanstaande hiermee te gaan verbluffen!

5
Nick Van Asselt

Wij gaan aan de slag met jouw blauwe trouwpak

Helemaal tevreden? Stoffen, garens, details en pasvorm gekozen? Dan gaat jouw unieke blauwe trouwpak gemaakt worden. Geheel naar jouw wensen en natuurlijk van de beste kwaliteit.

Na ongeveer 7 weken is jouw blauwe trouwpak klaar om gepast te worden. Wij nodigen je uit voor een passessie waarbij we bekijken of alles helemaal klopt en naar wens is. Is er toch een aanpassing nodig? Geen nood. Wij hebben een uitstekende coupeuse in dienst die jouw gewenste aanpassingen al binnen 2 dagen kan uitvoeren.

En dan is het tijd, tijd om jouw blauwe trouwpak te laten zien aan de wereld op de grote dag! Iedereen zal direct zien dat jouw pak perfect past en jouw unieke persoonlijkheid laat stralen.

Mocht je vragen hebben aan ons, neem dan vooral contact met ons op. Hulp gewenst op de grote dag zelf? Wij staan voor je klaar!

Ik wil een blauw trouwpak!

Hi! Kan ik je ergens mee helpen?