Trouwpak op maat

linnen Trouwpak

Vraag meer info aan!

Trouwen in een linnen trouwpak

Een linnen trouwpak is de ideale stof voor een zomerse trouwdag.

De stof is ademend en heeft verkoelende eigenschappen. Bovendien heeft het antibacteriële eigenschappen en een natuurlijke uitstraling.

Linnen is ook heel sterk en duurzaam, waardoor het perfect is voor een trouwdag waarop je de hele nacht zult dansen en feesten!

Lees meer over onze werkwijze

Neem contact op voor een afspraak

Geruit Trouwpak met Rode Stropdas en Rode Bretels

linnen trouwpak

Een roze trouwpak is het helemaal in 2022

We zien het steeds meer en meer. Roze trouwpakken!
Van lichtroze tot diep rozerood. Het kan écht allemaal in 2022. Kies voor een volledige roze trouwpak of match met je partner door bijzondere roze details aan je trouwkostuum toe te voegen.

Ga je voor een driedelig roze pak met een mooie gilet of hou je het luchtig met een tweedelig pak? 

Het team van Dare Custom Suits staan voor je klaar om tijdens jouw pasafspraak jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Het resultaat? Jouw perfecte roze trouwpak! 

 

Ja, ik wil ook zo’n trouwpak

Grijs trouwpak

Trouwen in een roze trouwkostuum?

Trouw je in het voorjaar of de zomer en ben je op zoek naar een exclusief roze trouwpak?
In een lichtroze trouwpak zie je er niet alleen fantastisch uit, he blijft ook lekker koel, of is het cool?!
Dare Custom Suits heeft een uitgebreid assortiment van roze stoffen die ideaal zijn voor een zomers roze trouwpak. 

Wij adviseren je natuurlijk welke stoffen de beste keuze zijn voor een zomerse trouwdag, want jouw roze trouwpak moet vooral comfortabel zitten.

Wist je dit?
Dare Custom Suits is dé specialist als het gaat om op maat gemaakte trouwpakken en een geweldig roze trouwpak schudden wij zo uit onze mouw! Wanneer je dus op zoek bent naar een bijzondere roze outfit om te trouwen… Get in Touch!

Ik wil een roze trouwpak kopen

{

Een hele bijzondere ervaring gehad bij Dare Custom suits. Toen ik Jarenko voor het eerst aan de telefoon had , had ik meteen een click met hem en het voelde al snel vertrouwd. Jarenko is iemand die voor mij een extra kilometer gelopen heeft en echt zijn best heeft gedaan om het mij zo comfortabel mogelijk te maken. Voor mij was het spannend om voor een trouwpak te gaan omdat ik echt zeker wou zijn dat alles klopte. Bij Dare custom is dat zeker gelukt. Jarenko en zijn vrouw Suzanne hebben er echt alles aan gedaan om het perfecte resultaat te behalen. Ik moest een uur heen en een uur terug rijden maar het was het allemaal waard. Big thanks to team Dare custom , jullie zijn een geweldig goed team samen!

5
Jim
{

Dames! Droom jij over een mooi en perfect zittend pak voor jouw aanstaande man, net zoals je droomt over je eigen jurk? Stuur hem dan naar DARE Customs suits. Want dan verschijnt jou aanstaande in een prachtig pak dat volledig naar wens is. Er wordt gelet op de aller kleinste details! Ook de service na de aankoop en levering is goed.

5
Ceesjan & Karin Bakker
{

Na het elders bestellen van mijn pak in 2021, het uitstellen van onze bruiloft en de spanning of mijn pak überhaupt geleverd zou worden, kon ik deze vandaag afhalen bij DARE. Zo onwijs blij met mijn pak! Vanaf het moment dat Jarenko het stokje overnam en de aflevering van mijn pak op zich nam heeft hij zich hier 100% voor ingezet. 24/7 bereikbaar voor mijn vragen. Vanaf het begin af aan super klantvriendelijk. Vandaag bij het afhalen keurig geholpen met het aantrekken en checken van mijn pak. Gewoon top service! Ik kan niet wachten om deze op 20 mei te kunnen dragen en mijn aanstaande hiermee te gaan verbluffen!

5
Nick Van Asselt