Trouwen in een

Italiaans trouwpak

Bekijk de werkwijze

Een indrukwekkend Italiaans trouwpak

De zoektocht naar het perfecte trouwpak is begonnen. De keuze is reuze, maar jij gaat niet voor standaard. Jij wil een super stijlvol pak. Denk dan eens aan een Italiaans trouwpak.

Een Italiaans trouwpak kenmerkt zich door de slanke getailleerde pasvorm en de fraaie details. Het pak zelf is gemaakt van de beste Italiaanse merkstoffen zodat jij zal stralen op jouw grote dag.
Door de slanke pasvorm, smallere schouders en perfect gekozen details zal een Italiaans trouwpak je een chique en modebewuste uitstraling geven. Nét even dat beetje extra.

Bij Dare Custom Suits maken wij jouw Italiaanse trouwpak geheel op maat, zoals het hoort. Jouw unieke trouwpak is pas klaar als jij helemaal tevreden bent. Tot in de fijnste details.

Lees meer over onze werkwijze

Neem contact op voor een afspraak

italiaanse  trouwpakken

Eindeloze mogelijkheden voor een Italiaans trouwpak

Een Italiaans trouwpak straalt stijl en klasse uit. Voor velen is een Italiaans pak op maat het hoogtepunt van stijl in de garderobe.

Om jouw unieke Italiaanse trouwpak te ontwerpen bespreken we jouw wensen uitvoerig. We laten je de beste Italiaanse merkstoffen zien en bespreken de gewenste kleuren. Wil je echt indruk maken in jouw Italiaanse trouwpak? Denk dan ook eens aan een mooie glanzende Italiaanse patroonstof!

Naast de slimfit pasvorm van een Italiaans pak zijn de details ook kenmerkend voor deze look. Samen bespreken we de accessoires.

Ja, ik wil ook zo’n trouwpak

Jouw Italiaanse trouwpak als uniek kunstwerk

Wanneer alles tot in het kleinste detail is besproken en jij geheel tevreden bent kan jouw unieke Italiaanse trouwpak gemaakt gaan worden in ons atelier.

Na ongeveer 7 weken is jouw Italiaanse trouwpak klaar voor een eerste pasafspraak. Samen controleren we de pasvorm en alle details. Wij zijn pas helemaal tevreden als jij dat ook bent!

Als blijkt dat er toch nog enkele puntjes beter kunnen schakelen wij onze eigen coupeuse in om eventuele aanpassingen binnen 2 dagen uit te voeren. Een Italiaans trouwpak is een uniek kunstwerk welke pas af is al alles 100% klopt!

En dan is het zover; tijd om iedereen te verbazen met jouw uitmuntende stijl en smaak in jouw unieke Italiaanse trouwpak.

Mocht je vragen hebben aan ons, neem dan vooral contact met ons op. Ook als je graag hulp wilt op de grote dag zelf. Wij staan voor je klaar!

Jouw unieke Italiaanse trouwpak

Onze tailors nemen ruim de tijd voor jou om je de verschillende mogelijkheden en opties te laten zien.

Een perfect Italiaans trouwpak vraagt om expertise en aandacht. Met behulp van een paspak zullen we dan ook alle maten perfect op jouw lichaam afspelden.

We bekijken zeer secuur hoe het pak om jouw lichaam valt en zorgen dat het pak perfect aansluit. Vanuit iedere hoek.

Tevreden met de stof en de pasvorm? Dan bespreken we de zakken van jouw trouwpak, de knopen en waar deze geplaatst gaan worden, de garens en ook de binnenvoering. Geen detail slaan we over!

Ik wil een italiaans trouwpak!

Maak een afspraak voor een pak op maat!

Hi! Kan ik je ergens mee helpen?