Trouwen in een

Peaky Blinders Outfit

lAAT JOUW
PEAKY BLINDERS PAK MAKEN

TROUW in stijl met de perfecte Peaky Blinders Outfit

Iedereen die de serie Peaky Blinders heeft gezien kent de bijzonder stijlvolle pakken welke Thomas Shelby en zijn gang dragen. Wie wil er nou niet zo’n stijlvolle outfit?

De kledingkeuze van de Shelby’s straalde klasse en status uit. Precies hetgeen waarmee de echte Peaky Blinders zich vroeger wisten te onderscheiden.

Of je nou op zoek bent naar een Peaky Blinders trouwpak of een Peaky Blinders pak voor een bijzondere gelegenheid; bij Dare Custom Suits maken we het mogelijk.

Bij Dare Custom Suits kunnen wij jouw perfecte Peaky Blinders Outfit geheel op maat maken. Precies zoals jij het wilt. Tot in de kleinste details.

‘By order of the Peaky Blinders!’.

Lees meer over onze werkwijze

mAAK EEN AFSPRAAK VOOR JOUW
PEAKY BLINDERS PAK

peaky blinders trouwpakken

De jaren 20 stijl van de Peaky Blinders;
bijzonder en tijdloos

De originele Peaky Blinders bende werd in 1870 in de straten van Birmingham opgericht.

Tot in de jaren 20 maakte deze bende de dienst uit, maar zij deden dit wel in stijl!

De gang onderscheidde zich met een feilloze kledingstijl. Iets wat de Peaky’s apart zetten van de overige gangs uit die tijd.

De Peaky’s droegen veelal een driedelig pak bestaande uit een colbert, gilet en bijpassende pantalon. Het gilet is hierbij een bijzonder item; een mouwloos vest welke over het overhemd wordt gedragen.

Bij het driedelig pak werd een lange jas gedragen en stevige lederen schoenen. Als niet te missen accessoires droegen zij een pocket watch en natuurlijk de onmiskenbare Peaky Blinders Cap.

Waarom is de cap zo belangrijk? De naam Peaky Blinders is afkomstig van de caps die zij droegen met een verborgen scheermesje bij de klep.
Deze caps werden als wapen gebruikt. De term ‘Blinder’ wordt in Birmingham nog steeds gebruikt maar tegenwoordig om iemand te omschrijven die zich netjes en stijlvol kleedt.

Een driedelig pak in Peaky Blinders stijl is tijdloos en straalt klasse uit. Perfect als Peaky Blinders trouwpak of bijzonder stijlvol maatpak voor een bijzondere gelegenheid.

Ja, ik wil ook zo’n trouwpak

Jouw Peaky Blinders pak op maat laten maken

Wil jij ook net als Thomas Shelby in stijl voor de dag komen?

Bij Dare Custom Suits is dé expert voor op maat gemaakte Peaky Blinders Trouwpakken. Een perfecte pasvorm en de beste kwaliteit is waar we voor staan.

Tijdens jouw afspraak hebben we alle aandacht voor jou. Op een ongedwongen en gezellige manier maken we kennis met elkaar.

Gewapend met jouw wensen en onze kennis over de Peaky Blinders kledingstijl gaan we aan de slag. Hoeveel zakken wil je op het pak hebben, met of zonder flap?

Hoeveel knopen komen er op de mouwen en hoe worden deze geplaatst? De keuzes zijn eindeloos binnen deze unieke stijl en samen zorgen we ervoor dat het echt jouw unieke pak wordt. 

Geen detail slaan we over; we bekijken de stoffen, knopen, garens en natuurlijk de binnenvoering.

Je krijgt een paspak aan waarop wij gaan afspelden om zo de perfecte maat en pasvorm te vinden.

Ik wil een peaky blinders pak!

{

Een hele bijzondere ervaring gehad bij Dare Custom suits. Toen ik Jarenko voor het eerst aan de telefoon had , had ik meteen een click met hem en het voelde al snel vertrouwd. Jarenko is iemand die voor mij een extra kilometer gelopen heeft en echt zijn best heeft gedaan om het mij zo comfortabel mogelijk te maken. Voor mij was het spannend om voor een trouwpak te gaan omdat ik echt zeker wou zijn dat alles klopte. Bij Dare custom is dat zeker gelukt. Jarenko en zijn vrouw Suzanne hebben er echt alles aan gedaan om het perfecte resultaat te behalen. Ik moest een uur heen en een uur terug rijden maar het was het allemaal waard. Big thanks to team Dare custom , jullie zijn een geweldig goed team samen!

5
Jim
{

Dames! Droom jij over een mooi en perfect zittend pak voor jouw aanstaande man, net zoals je droomt over je eigen jurk? Stuur hem dan naar DARE Customs suits. Want dan verschijnt jou aanstaande in een prachtig pak dat volledig naar wens is. Er wordt gelet op de aller kleinste details! Ook de service na de aankoop en levering is goed.

5
Ceesjan & Karin Bakker
{

Na het elders bestellen van mijn pak in 2021, het uitstellen van onze bruiloft en de spanning of mijn pak überhaupt geleverd zou worden, kon ik deze vandaag afhalen bij DARE. Zo onwijs blij met mijn pak! Vanaf het moment dat Jarenko het stokje overnam en de aflevering van mijn pak op zich nam heeft hij zich hier 100% voor ingezet. 24/7 bereikbaar voor mijn vragen. Vanaf het begin af aan super klantvriendelijk. Vandaag bij het afhalen keurig geholpen met het aantrekken en checken van mijn pak. Gewoon top service! Ik kan niet wachten om deze op 20 mei te kunnen dragen en mijn aanstaande hiermee te gaan verbluffen!

5
Nick Van Asselt
Peaky Blinders Trouwpak
Peaky Blinders Trouwpak
Peaky Blinders Trouwpak
Peaky Blinders Trouwpak
Peaky Blinders Trouwpak
Peaky Blinders Trouwpak

Tijd om jouw Peaky Blinders outfit te dragen

Helemaal tevreden? Dan wordt jouw unieke maatpak met zorg een aandacht gemaakt in ons naaiatelier. Na ongeveer 7 weken is jouw pak klaar en plannen wij samen met jou een passessie in. Tijdens deze sessie bekijken we of de pasvorm perfect is. Wij hebben een eigen coupeuse in dienst die eventuele aanpassingen binnen 2 dagen kan uitvoeren.  

Alles perfect? Dan is het nu tijd om jouw Peaky Blinders outfit helemaal af te maken! Stropdas, pochet, manchet, schoenen en natuurlijk mag de pocket watch en de Peaky Blinders Cap niet ontbreken.

Je bent nu helemaal klaar om jouw unieke Peaky Blinders pak te rocken op jouw bruiloft of op een andere bijzondere gelegenheid. 
Een ding is zeker; in deze outfit verbaas je iedereen met jouw bijzonder stijlvolle voorkomen! Een echte Birmingham ‘Blinder’.

Heb je vragen over een eerste sessie of tussen de sessies door?

Neem dan vooral contact met ons op! Wij staan altijd voor je klaar om jou de beste service te bieden.

Maak een afspraak voor een pak op maat!

Peaky Blinders Trouwpak
Peaky Blinders Trouwpak
Peaky Blinders Trouwpak
Peaky Blinders Trouwpak
Peaky Blinders Trouwpak
Peaky Blinders Trouwpak
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?