apeldoorn

herenpak kopen

Plan een afspraak

Op zoek naar een herenpak?

Wanneer je uitgenodigd bent op een huwelijk wil je er natuurlijk altijd op je best uit zien! Maar als je de vader van de bruid of bruidegom bent of de getuige is het extra belangrijk dat jij er ook uitziet om door een ringetje te halen. Hoe je dat doet? In een mooi herenpak van Dare Custom Suits natuurlijk! Wij hebben speciale pakketten voor jou als getuige, vader van de bruid/bruidegom of huwelijksgast! 

herenpakken

getuige & vader van de bruid of bruidegom

Peaky Blinders Trouwpak

Plan een afspraak

een herenpak laten maken

Speciaal voor de heren die naast het bruidspaar ook deel uitmaken van het huwelijk heeft Dare Custom Suits herenpakken op maat.

Ons herenpak pakket is slechts € 919,- , zo heb je het perfecte pak als getuige, vader van de bruid of bruidegom of gast van het huwelijk!

Waar bestaat het uit?

Dit pakket is een herenpak voor getuige of de vader van.. en bestaat uit een pantalon, overhemd op maat en jasje!

Bijzonder Trouwpak met Bretels

 Wanneer koop je als vader van of getuige jouw herenpak?

Je kunt je pak een paar maanden voor de bruiloft laten opmeten en maken. Hou er rekening mee dat het maken van een herenpak bij Dare Custom Suits ongeveer 7 weken duurt. Het beste is het om gelijk met de bruidegom en ruim voor de bruiloft een afspraak met ons in te plannen, zodat we genoeg tijd hebben om jullie pakken te maken!

Op maat maken van jouw herenpak

Je kunt als getuige of vader van de bruid je herenpak bij ons aan laten meten! Tijdens een hapje, drankje en een potje pool in onze speciale ruimte in Apeldoorn bespreken we alles over jouw of jullie pakken. Kies ervoor om met de andere mannen te komen die er pico bello uit moeten zien op deze trouwdag. Zo weet je zeker dat alles matcht!

Na het opmeten gaat het pak naar ons exclusieve naaiatelier in Portugal om te zorgen dat je straks strak (of juist heel casual) in het pak zit! Jouw maatpak bestaat uit een pantalon, overhemd en colbert/jasje en is dus ook perfect voor andere gelegenheden!

Ik wil een herenpak op maat!
{

Een hele bijzondere ervaring gehad bij Dare Custom suits. Toen ik Jarenko voor het eerst aan de telefoon had , had ik meteen een click met hem en het voelde al snel vertrouwd. Jarenko is iemand die voor mij een extra kilometer gelopen heeft en echt zijn best heeft gedaan om het mij zo comfortabel mogelijk te maken. Voor mij was het spannend om voor een trouwpak te gaan omdat ik echt zeker wou zijn dat alles klopte. Bij Dare custom is dat zeker gelukt. Jarenko en zijn vrouw Suzanne hebben er echt alles aan gedaan om het perfecte resultaat te behalen. Ik moest een uur heen en een uur terug rijden maar het was het allemaal waard. Big thanks to team Dare custom , jullie zijn een geweldig goed team samen!

5
Jim
{

Dames! Droom jij over een mooi en perfect zittend pak voor jouw aanstaande man, net zoals je droomt over je eigen jurk? Stuur hem dan naar DARE Customs suits. Want dan verschijnt jou aanstaande in een prachtig pak dat volledig naar wens is. Er wordt gelet op de aller kleinste details! Ook de service na de aankoop en levering is goed.

5
Ceesjan & Karin Bakker
{

Na het elders bestellen van mijn pak in 2021, het uitstellen van onze bruiloft en de spanning of mijn pak überhaupt geleverd zou worden, kon ik deze vandaag afhalen bij DARE. Zo onwijs blij met mijn pak! Vanaf het moment dat Jarenko het stokje overnam en de aflevering van mijn pak op zich nam heeft hij zich hier 100% voor ingezet. 24/7 bereikbaar voor mijn vragen. Vanaf het begin af aan super klantvriendelijk. Vandaag bij het afhalen keurig geholpen met het aantrekken en checken van mijn pak. Gewoon top service! Ik kan niet wachten om deze op 20 mei te kunnen dragen en mijn aanstaande hiermee te gaan verbluffen!

5
Nick Van Asselt

Waar moet je op letten bij het kopen van een Father of the bride
of Best man herenpak?

Word je getuige of de vader van de bruid/bruidegom en wil je er op de trouwdag op je best uitzien in een stijlvol herenpak? Dan is het belangrijk dat je je goed laat adviseren! Welke kleur pak ga je dragen als getuige of vader van de bruid? En welke stijl stropdas of pochet past er goed bij?

Het pak van de “Best man” is vaak iets gedurfder dan dat van de vader van de bruid of bruidegom. Maar het is ook belangrijk dat de kleur en stijl van je pak goed passen bij de rest van het bruiloftsfeest. Dare Custom Suits heeft ruime ervaring in het matchen van alle kostuums op een bruiloft. Wij zorgen ervoor dat je je comfortabel kan bewegen in je herenpak én het hele gezelschap mooi bij elkaar matcht!

Maak een afspraak

Kom je langs voor jouw herenpak?

Plan de pasafspraak of vraag meer info aan

Hi! Kan ik je ergens mee helpen?