Dare Custom Suits:
De plek voor je unieke trouwpak op maat 

Je moet er toch goed uitzien op je trouwdag!

Je trouwdag is een van de belangrijkste dagen van je leven. Alle ogen zullen op je gericht zijn als je door het gangpad loopt, dus wil je er zeker van zijn dat je er op je best uitziet. Dat is waar Dare Custom Suits om de hoek komt kijken. Wij zijn de expert in maatpakken die je gegarandeerd perfect passen. En met meer dan 800 stoffen om uit te kiezen, ben je er zeker van dat je het perfecte pak voor je grote dag vindt. Of je nu op zoek bent naar een linnen pak of een peaky binders trouwpak, bij ons kan het allemaal!

Geruit Trouwpak met Rode Stropdas en Rode Bretels
Peaky Blinders Trouwpak

Waarom kiezen voor Dare Custom Suits?

Bij Dare Custom Suits zijn we trots op onze kwaliteit en service. Als je bij ons een trouwpak laat opmeten, kun je er zeker van zijn dat je het beste van het beste krijgt. We gebruiken alleen de beste materialen, nemen ruim de tijd voor jouw pasafspraak met een hapje, drankje en een potje pool tussendoor en onze bekwame atelier zorgt ervoor dat je het trouwpak van je dromen krijgt. We begrijpen dat je trouwdag een van de belangrijkste dagen van je leven is en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je er op je best uitziet!

Hoe werkt het?

Je trouwpak op maat bestellen bij Dare Custom Suits begint met het maken van een pasafspraak. We reserveren de hele dag voor jou en je gezelschap. Samen bespreken we je wensen: houd je van klassiek, slimfit of ga je voor een boho trouwpak? We hebben alle kleuren stofffen. Het enige wat je hoeft te doen is op je grote dag te verschijnen en er piekfijn uit te zien!

 

Heb je een vraag of wil je terug gebeld worden?

Contact opnemen per

Casual Trouwpak

Stuur een app

+316 239 922 49

Stuur een e-mail

Volg ons op Instagram

Hi! Kan ik je ergens mee helpen?