Trouwen in de zomer? Hou hier rekening mee!

De zomer is een populaire tijd om te trouwen

De zomer is altijd een populair seizoen voor bruidsparen om te trouwen, en het perfecte pak is essentieel voor de bruidegom.
Een trouwpak op maat is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat je trouwlook precies goed is. Het is belangrijk om je niet alleen comfortabel te voelen op je speciale dag, maar er ook op je best uit te zien én in de zomer ga je voor luchtige materialen!

Geruit Trouwpak met Rode Stropdas en Rode Bretels
Peaky Blinders Trouwpak

Regel je trouwpak op tijd!

We hebben het al eerder aangegeven, maar bij het laten maken van een maatpak is het belangrijk om op tijd te beginnen.

Een pasafspraak bij Dare Custom Suits in Apeldoorn is al een belevenis op zich: een hapje, drankje, potje pool. We leren elkaar kennen en bespreken samen al jouw ideeën en wensen. 

Neem contact op voor een afspraak

3. De stof van jouw trouwpak

De kleermaker moet rekening houden met alle bijzondere kenmerken die je voor je pak in gedachten hebt – zoals zakstijlen, kleurstellingen, stoffen enz. Afhankelijk van hoe aangepast je het pak wilt hebben, zullen de prijzen dienovereenkomstig variëren; maar investeren in een maatpak dat perfect past is elke cent waard!

laat ons je helpen!

Geruit Trouwpak met Rode Stropdas en Rode Bretels

4. De kleur

Het kiezen van een kleur voor een trouwpak kan lastig zijn, want anno 2022 mag alles. De meest populaire kleur voor een trouwpak is blauw, maar er zijn zoveel andere keuzes! 

Je wilt er zeker van zijn dat de kleur van het pak past bij de andere kleuren van je huwelijksfeest en natuurlijk bij je eigen smaak. Hier zijn een paar tips om je te helpen de perfecte kleur voor je trouwpak te kiezen:

    • Een zomerhuwelijk vraagt misschien om een pastelkleurig pak, terwijl een klassieke aangelegenheid beter geschikt zou zijn voor een donkerder tint.
    • Een winterhuwelijk ziet er misschien het best uit met een warme tint, terwijl lente- of zomerbruiloften misschien meer geschikt zijn voor een fellere tint.
    • Zorg ervoor dat de kleur die je voor je trouwpak kiest de kleding van de partner complimenteert.

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de perfecte kleur of kleurencombinatie voor jouw trouwpak?

Het team van Dare helpt je natuurlijk graag!

5. Met of zonder gilet

Een trouwpak met een vest, of gilet, is een stijlvolle en unieke optie die perfect is om een vleugje kleur toe te voegen. Een vest kan met een jasje of zonder gedragen worden, afhankelijk van de look waar je voor gaat. Een driedelig pak met een vest is ook een prima optie voor mannen die op een koele dag wat extra warmte willen toevoegen.

Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het vest de andere stukken van je pak aanvult. Een vest is een uitstekende manier om stijl en persoonlijkheid aan je trouwpak toe te voegen

laat je inspireren

Peaky Blinders Trouwpak
Blauw trouwpak
Blauw trouwpak

6. De accessoires

Bij Dare begrijpen we dat elk huwelijk uniek is, en we willen je helpen je bruidsoutfit echt je eigen te maken.

We hebben een uitgebreid assortiment accessoires en details waaruit je kunt kiezen om je trouwpak uniek te maken.

Speciale stiksels, een bijzondere vlinderdas of stropdas, een zakhorloge of pet – we helpen je letterlijk van top tot teen bij het samenstellen van je trouwoutfit.

En omdat we weten dat geen twee bruiloften hetzelfde zijn, is alles op maat gemaakt en te personaliseren, zodat je pak echt individueel is.

Dus of je nu iets traditioneels zoekt of iets helemaal out of the box, wij kunnen je helpen de perfecte manier te vinden om je op je grote dag uit te drukken.

7. Nog één keer Passen

De laatste stap op weg naar het perfecte trouwpak is de laatste pasbeurt.

Hier controleren we of alles echt goed past. Onze bekwame naaister kan nog last minute aanpassingen doen. Zo ben je verzekerd van het perfecte pak voor je bruiloft.

Dit is de belangrijkste pasbeurt, want het is de laatste kans om alles goed te krijgen voor je grote dag. Dankzij onze laatste pasbeurt kun je er zeker van zijn dat je er op je trouwdag op je best uitziet.

Hi! Kan ik je ergens mee helpen?