Wat kost een trouwpak?

Wat kost een trouwpak?

Een trouwpak op maat laten maken is natuurlijk duurder dan wanneer je een kant en klaar pak bij de C&A koopt.
Dat klinkt natuurlijk heel logisch. Een uniek trouwpak is immers veel meer waard dan een confectiepak.

Maar waarom?

Dat legt het team van Dare Custom Suits je uit.

Neem contact op voor een afspraak

Geruit Trouwpak met Rode Stropdas en Rode Bretels
Blauw Trouwpak

Niet het goedkoopste trouwpak

Je trouwdag is een speciale dag in je leven, en je wilt er op je best uitzien. Een op maat gemaakt trouwpak is de perfecte manier om dat te doen, maar je vraagt je misschien af wat de kosten zijn.

De kosten van een op maat gemaakt trouwpak variëren naargelang de materialen, details en accessoires. De complexiteit van het ontwerp is ook een factor, want omdat het trouwpak volledig naar jouw smaak wordt gemaakt kan je het zo bijzonder maken als je zelf wilt.

Je kunt echter rekenen op een bedrag vanaf € 1199,- voor een hoogwaardig, op maat gemaakt trouwpak.

Hoewel dit misschien veel geld lijkt, bedenk dan dat je niet alleen een trouwpak op maat koopt, maar ook een mooie ervaring, die al begint bij de pasafspraak waarbij we volledig de tijd voor je nemen. Je kan alleen langs komen of je neemt familie of vrienden mee en de hele dag staat in teken van JOUW trouwpak, onder het genot van een hapje en drankje!

En eerlijk is eerlijk: Op jouw trouwdag wil je je toch op je prettigst voelen in een trouwpak dat gewoon lekker zit én er goed uitziet?

Wat kost de stof van een trouwpak?

De grootste factor is de gekozen stof

De kosten van een op maat gemaakt trouwpak variëren, hiervoor is de gekozen stofsoort een grote factor. Dare heeft honderden stoffen om uit te kiezen, die verschillen in materiaal, samenstelling, bewerking, kleur en natuurlijk prijs.

Door een goedkopere stof te kiezen kun je ook met een lager budget een trouwpak laten maken. Heb je een groter budget gereserveerd voor jouw droompak? Dan zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos.

Globaal is het zo: Hoe hoger de prijs, hoe beter de samenstelling van de stof en dus de kwaliteit. 

Dus als je iets meer durft uit te geven aan je trouwpak, krijg je gegarandeerd een kledingstuk van hogere kwaliteit dat langer meegaat en extra comfort geeft.

Wat voor trouwpak kies je?

Kies je voor een tweedelig trouwpak, een driedelig trouwpak of ga je heel casual in een mooie broek en overhemd op maat? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Wanneer je voor een mooie pantalon met overhemd gaat, dan ben je uiteraard goedkoper uit dan voor een volledig driedelig pak.

Voor ons maakt het niet uit wat je kiest, als het maar helemaal bij jou past en precies is wat je wilt!

Van top tot teen geregeld

Bij Dare Custom Suits begrijpen we dat je trouwdag een van de belangrijkste dagen van je leven is en dat er al genoeg te regelen is voor jullie speciale dag. Daarom bieden we naast onze trouwpakken op maat alle accessoires die je nodig hebt om je look compleet te maken.
Van zakhorloges, hoeden, schoenen en sokken tot bretels en manchetknopen, we hebben alles om ervoor te zorgen dat je er op je grote dag op je best uitziet.

Dit scheelt jou niet alleen de tijd en kosten van alles bij elkaar zoeken bij verschillende winkels, wij kunnen je ook in één keer goed helpen om alles van top tot teen te matchen!

Wil je meer weten over wat al onze trouwpakken en/of accessoires kosten? Neem gewoon eens vrijblijvend contact op, dan leggen we je alles uit!

Geruit Trouwpak met Rode Stropdas en Rode Bretels

laat ons je helpen!

Heb je een vraag of wil je terug gebeld worden?

Contact opnemen per

Casual Trouwpak

Stuur een app

+316 239 922 49

Stuur een e-mail

Volg ons op Instagram

Hi! Kan ik je ergens mee helpen?